Menu

Menu główne

Tatar siekany

polędwica wołowa / szalotka / podpłomyk / kurze żółtko /
ser dojrzewający bursztyn / gryzby shimeji

42 –

Krem szparagowy

jajko / cytryna / szczypiorek / piklowane szparagi

21 –

Sałatka ośmiornicą z grilla / kozim serem

sałata / orzechy piniowe / arbuz / kozi ser lub ośmiornica z grilla /
pomidorki koktajlowe / groszek cukrowy / mięta / oliwa cytrynowa

49 / 39 –

tagliatelle

łosoś / omółki / polędwiczka cielęca / cukinia / czosnek / seler naciowy marynowany / pesto bazyliowe

49 –

tagine

szarpana baranina / czerwona soczewica / bakłażan /
mleko kokosowe / seler naciowy / papryka / szpinak

45 –

tagine wegetariański

tofu /czerwona soczewica / bakłażan / mleko kokosowe /
seler naciowy / papryka / szpinak

39 –

sandacz

beurre blanc / nachos / arbuz / karotka / fasolka szparagowa / ziemniaki

49 –

moussaka

jagnięcina / bakłażan / ziemniak / tzatziki

45 –

margherita

sos pomidorowy / mozzarella di bufalla

19 –

sezonowa

ośmiornica/szparagi/pomidorki koktajlowe/szpinak

39 –

parfait

mango/marakuja/truskawka/krokant orzechowy

29 –

lody rzemieślnicze

3 gałki / owoce sezonowe

29 –

Kontakt

Dane kontaktowe

Plac Wolności 4,
Wrocław 50-071

fk@forumkulinarne.eu

+48 663 017 575

Godziny otwarcia

pon. - śr. 15:00 - 23:00
czw. - nd. 10:00 - 23:00